קל דלעת מערבולת
צריך צלחת צדדית ידידותית וצמחונית? קל דלעת מערבולת יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קל דלעת מערבולת בראוניז שוקולד, פנקייק מערבולת דלעת עם ציפוי חמאת דלעת, ו בראוניז מערבולת דלעת.
הוראות
גריז תחתון וצדדים של 15 - x 10-x 1-inch מחבת ג ' לירול; קו עם נייר שעווה, ונייר שעווה גריז. תניח בצד.
מקציפים ביצים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, פועם עד פסגות רכות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מקפלים בדלעת.
שלב ביסקוויט לערבב ותבלינים; לקפל לתוך תערובת דלעת, להפיץ באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.
אופים ב 375 במשך 13 עד 15 דקות.
לנפות 2 עד 3 כפות אבקת סוכר ב 15-x 10 אינץ מלבן על מגבת בד. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת מסוכרת. בזהירות לקלף את נייר שעווה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד, ועוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט, צד התפר למטה.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים 1 כוס אבקת סוכר ווניל, מכים היטב. פרוש עוגה; מורח עם תערובת גבינת שמנת, ו reroll ללא מגבת.
מניחים על צלחת הגשה, צד התפר למטה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.