קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קל Peasy לפצל מרק אפונה

קל Peasy לפצל מרק אפונה
מרק אפונה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כמון טחון, מלח ופלפל, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה קל, ו קלי קלות פשטידת רועים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פורסים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים לסיר מרק גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה כדי להפוך את השומן ולקבל פריך מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. כמה שיותר חום, יותר טוב, רק אל תשרוף אותם. הם מושלמים כשהם יותר לעיסים מאשר עסיסיים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר נתחי בייקון ולהניח בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
יוצקים את כל אבל 2 עד 3 כפות של שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי עם קמצוץ של מלח ופלפל וטחון עד הבצל הם רק שקופים, על 6 עד 8 דקות. מערבבים את השום והכמון ולתת לבשל עוד דקה לפני הוספת אפונה לפצל ומניה. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד האפונה הם אל דנטה (מבושל דרך, אבל קצת מוצק ושלם), על 20 דקות. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מצקת על 3 כוסות של אפונה בזהירות בליץ את המרק שנותר באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר השיש עד שמנת. אם באמצעות בלנדר הדלפק הקפד למלא אותו רק על 1/3 הדרך למעלה ולהתחיל במהירות איטית, ולאחר מכן להעלות למהירות גבוהה יותר. שיטה זו תיקח קצת יותר זמן בשל הצורך בליץ בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
8
יוצקים את המרק בחזרה לתוך הסיר. להחזיר את 3 כוסות אפונה למרק ומערבבים לשלב ולחמם דרך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם בייקון, עגבניות וסחיטה של סיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת