קנדי קיין קפה עוגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגות קפה קנדי קיין. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דובדבנים maraschino, אבקת סוכר, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קנדי קיין קפה עוגות, קנדי קיין קפה עוגות, ו עוגת קפה קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, 2 1/2 כוסות קמח, חמאה, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד. (הבצק צריך להישאר רך ודביק.)
גריז 3 סדינים עוגיות עם קיצור או ספריי בישול. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלק וקפיצי. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים.
גלגל חלק אחד לתוך מלבן 15x9 אינץ'.
מניחים מלבן על גיליון עוגיות.
מערבבים אוכמניות ודובדבנים.
מורחים שליש מתערובת החמוציות ברצועה על 2 1/2 אינץ ' רחב לאורכו במרכז המלבן. בצע חתכים בבצק במרווחים של 1/2 אינץ 'משני הצדדים של 15 אינץ' כמעט למילוי. מקפלים רצועות מעל מילוי, חופפים וחוצים במרכז. בזהירות למתוח את הבצק עד 22 אינץ ' ארוך; עקומה קצה אחד כדי ליצור העליון של מקל. חזור עם הנותרים 2 חלקים של בצק. כיסוי; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול בגודל. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
אופים עוגת קפה 1 בזמן (לקרר עוגות קפה שנותרו בעוד אחרים אופים).
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים זיגוג עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג על עוגות קפה חמות. לקשט עם שקדים.