קניש תפוחי אדמה
קניש תפוחי אדמה הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון מ 1 לימון, מלח כשר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו מתאבן קניש תפוחי אדמה מיני תרד, קניש תפוח אדמה אדום עם כרוב, כרישה וגבינת שמנת, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: בקערה גדולה לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח לטאטא לשלב. בקערה נפרדת להקציף יחד ביצה, שמן צמחי, מיץ לימון, ומים.
יוצקים מרכיבים רטובים על יבש באמצעות תערובת כף עץ עד הבצק. באמצעות הידיים ללוש עד הבצק מגיע יחד והוא חלק, על 1 דקה. לעטוף את הבצק בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד לילה במקרר. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
עבור המילוי: בסיר גדול לכסות את תפוחי האדמה עם מים, מתבלים היטב עם מלח, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם סכין, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ולתת יבש במשך כמה דקות לפני הוספת החמאה וריסוק עד כמעט חלקה.
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר רדיד או קלף.
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים אותו למלבן רחב ודק, בעובי של פחות מ-1/4 אינץ'. מחלקים חצי המילוי לתוך 4 כדורים ומניחים אותם לאורך החלק התחתון של הבצק. באופן רופף לגלגל את הבצק סביב כדורי המילוי ואז לסובב ולצבוט את הבצק בין כל כדור. משאירים קצה אחד של כל קניש פתוח, צובטים את הבצק בצד הנגדי של הקניש עד שהוא אטום ומניחים את הצד האטום על תבנית האפייה ולוחצים בעדינות על החלק העליון כדי ליצור גליל קצר, גוץ. חזור עם הבצק שנותר ומילוי ואז לצחצח את הקניש עם ביצה מוכה.
אופים עד הזהב, כ 45 דקות.