קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס
קסולט דה קנרד של מייקל לואיס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 927 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, עצמות טלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קסולט דה קנרד של מייקל לואיס, La Vie du Canard, ו Canard À L ' Orangina (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום 1 מערכה 1: עבודה מגעילה
2
להביא 5 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 8 ליטר. מרתיחים שעועית, חשופה, 1 1/2 דקות, ואז לכבות את החום ולתת להם לספוג 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בעוד שעועית להשרות, לעשות את כל העבודה באמת מגעילה עם הבשר. שים קליפת חזיר בסיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח בשר חזיר קליפה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ואז לעשות את זה שוב. (לפעמים אתה יודע שזה מוכן כי זה גדל פטמות. לאחר ניקוז, לחתוך את קליפת חזיר מבושל באמת דוחה לחתיכות כי הם גדולים מספיק כדי לזהות (כ 2 אינץ'), כך שתוכל לדוג אותם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
לגרד ולהשליך שומן מ רגלי ברווז קונפי בשר לגרוס (ככל שהוא קורע יותר טוב). [הערות עורכים: אלה שאין להם בעיה עם בשר מזהה במזון שלהם אולי כדאי לשמור על הגריסה עד למינימום.]
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מערכה 2: עבודה קצת פחות מגעילה
7
שים גבעולי פטרוזיליה, טימין, ציפורן שלמה, ו 8 שיני שום ב cheesecloth ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציפורן שלמהציפורן שלמה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1
מוסיפים חתיכות קליפה, חצאי בייקון, בצל 1 כוס, זר garni, ומלח שעועית. מבשלים, מכוסה, 1 1/4 שעות, ברפרוף באופן קבוע. מגניב, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בעוד שעועית מבושלת, עצמות כבש חומות. לעשות זאת על ידי חימום שומן אווז בסיר ברזל יצוק אמייל מעל חום מתון עד שהוא מעשן, ואז לבשל עצמות כבש, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. שים אותם בצד על צלחת. זרוק הנותרים 2 כוסות בצל לתוך סיר וחום כי, מדי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. מערבבים באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
בשר כבשבשר כבש
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לקלף זרעים, ולקצוץ עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מערכה 3: מגעיל מקבל נחמד
1
מוסיפים עצמות שחומות וברווז קרוע לבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
2
מוסיפים עלי דפנה, מניית בקר, עגבניות, שאריות 4 שיני שום, יין לבן ופלפל. מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות. קריר לטמפרטורת החדר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
שים סיר עם בשר וסיר עם שעועית במקרר, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יום 2 חוק 1: קרשנדו (1 hr)
5
נקב חורים בנקניק עם מזלג וגריל אותו לאט במחבת גריל מתובל היטב על חום נמוך בינוני 20 דקות (כדי לקבל את השומן). (נקניק עדיין צריך להיות קצת לא מבושל מבפנים כשתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. חותך לתוך סיבובים דקים (1/4 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
להסיר ולהשליך עצמות ועלי דפנה מתוך סיר בשר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר ברווז עם כפית מחוררת ולשים על צלחת. מלאי בישול נוזלי נשאר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להסיר בייקון משעועית ולחתוך לחתיכות זעירות, ללא שומן. שים חתיכות על צלחת ולהשליך שומן בייקון שנותר. להשליך קליפת חזיר זר garni משעועית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
ג 'וליה צ' יילד אומרת: "עכשיו זה הזמן לנקז את השעועית ולזרוק אותם לתוך מיצי הבשר השופע, שאריות בישול."מניסיוני, לא נשאר מה לנקז. מה שאתם מסתכלים עליו, כשאתם בוהים בסיר השעועית, הוא קיר שעועית מוצק למדי, עם קצת נוזל דביק באמצע. אז, יוצקים מיצי בשר שמורים בישול לתוך סיר שעועית. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 5 דקות, ברפרוף כל חלאה. ואז לכבות את החום ולתת לשבת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
חוק 2: הרכבה סופית
12
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מורחים שכבה של שעועית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק אמייל.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
שכבה של נקניק ובייקון למעלה, שכבה נוספת של שעועית, ואז חצי ברווז (וכל בשר כבש), ואז שכבה נוספת של שעועית, וכולי, שמסתיימת בשכבה של שעועית. לאחר מכן להוסיף מספיק נוזל שנותר מ סיר שעועית עד שעועית שקועים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בשר כבשבשר כבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16
להביא את כל העניין לרתיחה, חשופה, על חום נמוך בינוני. ואז לתקוע אותו בתנור 20 דקות. לשבור דרך פירורי לחם בכמה מקומות עם כף, ומאפשר לנוזל לבלגן את המראה של הדבר. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ולהשאיר אותו עוד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מגישים חם מאוד.