בוריטו קערה היא ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוז, שמן צמחי, חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באורז הלבן המבושל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 7 שעות ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה מצוין. נסו קערת בוריטו, הכינו קערת בוריטו משלכם, ו קערת בוריטו קינואה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה בינונית זורקים את האורז עם הכוסברה וגרידת התפוז. מחלקים את האורז באופן שווה בין 4 קערות הגשה אישיות. למעלה עם השעועית השחורה וחצי מהפיקו דה גאלו.
בקערה קטנה מערבבים 1 כפית מלח עם קורט הסוכר. בקערה בינונית זורקים את העגבניות בעדינות עם תערובת המלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים בצל וג ' לפנו ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מניחים את האבוקדו על גבי תערובת העגבניות וסוחטים במיץ ליים לציפוי האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
7
מפזרים על הכוסברה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8
מגישים.
9
שוטפים ומייבשים את כתף החזיר. מלח ופלפל בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כתף חזיר
10
מערבבים את האורגנו והכמון עם שמן זית ומשפשפים על כל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
מניחים את החזיר בסיר איטי ומעליו את הבצל, השום והג ' לפנו. סוחטים מעל מיץ התפוז ומוסיפים את שני החצאים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות או על 4 שעות גבוהות. לאחר שהבשר רך, מוציאים מהסיר האיטי ומניחים להתקרר מעט לפני שמתפרקים בעזרת מזלג. במחבת מטגנת גדולה מחממים את השמן הצמחי על אש גבוהה. לוחצים את הקרניטות לשמן ומטגנים עד לקבלת קרום מצד אחד.
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.