תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה עם חלב אנג'ל עוגת מזון. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח עוגה, שעועית וניל, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו קפה עם חלב עוגה, קפה ללא גלוטן au Lait עוגה, ו קפה עם חלב קרמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים אספרסו ומים חמים, ערבוב עד אספרסו מתמוסס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו
מים
5
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיפים קרם של טרטר ו 1/4 מלח כפית; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
מלח
7
להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
8
מקציפים בתערובת אספרסו ותמצית וניל. לנפות תערובת קמח 1/4 כוס מעל תערובת ביצה לבן; לקפל פנימה. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חלבונים
אספרסו
קמח לכל מטרה
9
הבלילה כפית למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
10
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מרית
מחבת
11
כדי להכין רוטב, מניחים חלמונים בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
שלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים בחלב שנותר. לגרד זרעים של שעועית וניל לתוך תערובת החלב; להוסיף שעועית לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
עמילן תירס
זרעים
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
13
לחמם תערובת חלב על חום בינוני לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
14
הסר מהחום; בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים תערובת על חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
הסר מהחום. תערובת חלב כפית לתוך קערה; מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 10 דקות או עד תערובת חלב מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.