המתכון One-מחבת Capellini Pomodoro עם נקניק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח גבינת שמנת מפילדלפיה, נקניק, קפליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: Capellini Pomodoro, Capellini Pomodoro, ו Olive Garden Capellini Pomodoro II.
הוראות
1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד להשחמה שווה, הוספת שום לרגע האחרון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עגבניות, מים ופלפל; מערבבים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הוסף פסטה למרכז המחבת; לחץ עם גב כף כדי לכסות לחלוטין פסטה עם נוזל. כיסוי; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 6 דקות. או עד פסטה הוא רך, ערבוב לאחר 3 דקות. כדי לשלב מרכיבים. בינתיים, מערבבים גבינת שמנת להפיץ, חלב ותבלינים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים תערובת גבינת שמנת לתערובת פסטה במחבת יחד עם פרמזן ובזיליקום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.