קציץ בשר קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר קלאסי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 960 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קטשופ, בצל ירוק, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי חדש.
הוראות
1 מחממים תנור ל 350° F, עם מתלה באמצע. 2 במחבת גדולה וכבדה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים את הבצל טחון, סלרי, גזר, שום, בצל ירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את המלח, פלפל שחור טחון טרי, רוטב ווסטרשייר, ו 1/3 כוס הקטשופ. מבשלים עוד 1 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב למגע. 3 בקערה גדולה, להשתמש בידיים הנקיות שלך כדי לשלב את בשר בקר הקרקע, נקניק חזיר פיקנטי, ביצים, פירורי לחם, ירקות מבושלים משלב 2, ופטרוזיליה. 4 לחץ על תערובת לתוך מחבת כיכר עם צדדים גבוהים 2 אינץ', או ליצור את התערובת לתוך כיכר עומד חינם במקום במחבת צלייה מעוטרת. כסו את כיכר הלחם עם הקטשופ שנשאר. 5
אופים את קציץ הבשר בתנור 177° למשך שעה אחת, או עד שהטמפרטורה הפנימית של קציץ הבשר מגיעה ל-155 ° F.
תן מנוחה במשך 10 דקות. ואז להסיר בעדינות על ידי הרמת עם מרית לצלחת הגשה, פרוסה לשרת.