קציצה סטרוגנוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Stroganoff קציצה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 527 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פאנקו, קמח, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: קציצה סטרוגנוף, קציצה סטרוגנוף, ו קציצה סטרוגנוף.
הוראות
מניחים מחבת מרופדת בנייר כסף מגולגלת בתנור על המדף האמצעי. מחממים תנור ל 450 (לשמור על מחבת בתנור).
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 6 דקות או עד למכרז.
שלב בשר בקר, 3 כפות פטרוזיליה, פנקו, חלב, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה; מערבבים ב 1/3 כוס בצל מבושל. בצורת תערובת בשר לתוך 16 (1 1/2 אינץ') כדורי בשר.
מניחים כדורי בשר על מחבת שחומם מראש מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הסוף, לאחר 6 דקות.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פטריות, שום ופפריקה למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד שהפטריות משחימות קלות.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
הוסף מניה; להביא לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימים. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד רוטב מתעבה מעט. מערבבים בבצל מבושל שנותר; להסיר מחבת מהחום. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, שמנת חמוצה, חרדל, אגוז מוסקט.
מוסיפים כדורי בשר לרוטב, זורקים למעיל. רוטב כפית וקציצות על אטריות מבושלות.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה הנותרים.
הערה יין: ללכת על citrusy ו מעט לבן פרחוני, כמו A To Z של אורגון פינו גרי, 2012 ($12). זה יין פריך, בעל גוף מלא יש מספיק מבנה לעמוד עד כדורי הבשר ושפע של חדות עסיסית כדי להשלים את השילוב החריף של שמנת חמוצה, שום, וחרדל. -- ג ' ורדן מקיי .