סלטימבוקה עוף
עוף Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. נסו סלטימבוקה עוף, Saltimbocca עם עוף, ו סלטימבוקה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
חום 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף 2 חצאי חזה עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה ועשה.
מניחים עוף על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוף.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד היין מצטמצם 1/4 כוס.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
בעוד רוטב מבשלים, מפזרים מרווה באופן שווה על פני עוף; מעל כל חתיכת עוף עם חצי פרוסה של פרושוטו ו 2 כפות גבינה. צלייה 2 דקות או עד גבינה נמסה והוא השחמה קלות.
מניחים עוף על צלחות הגשה; רוטב כפית באופן שווה על פני עוף.