קציצות הודו
מתכונים דומים: קציצות הודו, כדורי בשר הודו ברביקיו, ו קציצות הודו.
הוראות
במחבת מחוממת מוסיפים שמן זית ובצל. מעט לבשל אותם במשך כ 5 דקות (אנחנו רוצים את הבצל מתרכך לא צבעוני).
מניחים לתוך קערה ולתת מגניב.
קח את 2 כוסות הלחם השבור והנח לתוך קערה עם החלב.
תנו ללחם להיספג במשך 5 דקות. לסחוט ולנקז את הלחם ואז למקם אותו לתוך קערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את בשר טורקיה, ביצים מוכות, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים.
מקפלים את כל החומרים יחד. לא מעל לעבוד בשר טורקיה.
ממלאים תנור הולנדי בשמן צמחי ומניחים על אש נמוכה. אבק תבנית אפייה עם על סנטימטר של קמח.
בידיים שלך להרים חלק שתי אצבעות של תערובת טורקיה עם כף היד שלך לעצב את הכדורים קצת יותר גדול מכדור גולף. כמו שאתה עושה את הכדורים להוסיף אותם למגש האפייה עם הקמח לגלגל אותם עד מצופה באופן שווה.
בזהירות להוסיף את כדורי הבשר לשמן וחום במשך כ 6 דקות.
מעבירים כדורי בשר הודו לצלחת ומניחים בצד מרק שעועית.
יוצקים עודפי שמן לתוך קערה.