קציצות מקסיקניות
קציצות מקסיקניות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם סלסה, כמון טחון, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. נסו קציצות מקסיקניות, קציצות מקסיקניות, ו קציצות עוף מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים 1 כף מהשמן במחבת גדולה, עדיפה בתנור על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מוסיפים את השום ואת חלפו ומבשלים 1 דקה.
מסירים מהאש; תן להתקרר. בקערה גדולה שלבו את תערובת החזיר, פירורי הלחם, הביצה, המלח, הפלפל, הכמון והבצל. מעצבים 12 קציצות.נגבו את המחבת, הוסיפו את יתרת השמן וחממו על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הקציצות מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל. אם לא משתמשים במחבת אטומה לתנור, העבירו את הקציצות לתבנית אפייה.
אופים עד לבישול, כ-25 דקות.עֵצָה: אם אתם במצב רוח לטאקו רך, הניחו טורטיות תירס או קמח וגבינה מגורדת עם הקציצות. אחרת פשוט הגישו אותם על אורז.