קציצות סרטן עם תבלין תירס בגריל
קציצות סרטן עם תבלין תירס בגריל יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מיונז, חומץ יין, סרטן גוש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגות סרטנים עם תבלין תירס מתוק, עוגות סרטנים בנדיקט עם תבלין אבוקדו, ו עוגות סרטנים עם מנגו-רוטב כתום חמוץ ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור עוגות הסרטן: בקערת ערבוב, לערבב את כל החומרים למעט הסרטן עד מעורב ביסודיות. מערבבים בעדינות את הסרטן, נזהרים לא לשבור גושים.
מניחים במקרר כדי להירגע בזמן שאתה מכין את התבלין תירס.
לקבלת התענג תירס: מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. גריל התירס מכל הצדדים. גרעינים צריך להיות משחימים בעיקר חרוך קלות.
לאחר מכן, לחתוך את העגבניות והבצל לקוביות קטנות, ולאחר מכן לזרוק אותם בקערה עם פטרוזיליה, שום, תיבול פירות ים, וחומץ. לאחר מכן, לחתוך את הגרעינים מן הקורים, להיזהר לא לכלול כל קלח או משי.
מוסיפים לקערה ומערבבים. סיים עם המיונז, ערבוב טוב. (
להוסיף עוד מיונז לתערובת אם רופף מדי. להתענג צריך להיות עבה וקל כפית על עוגות הסרטן.)
לאחר מכן, מנה את תערובת הסרטן לעוגות בגודל ביס.
מניחים את העוגות בקמח ולזרוק למעייל קלות. אתה לא רוצה שכבה עבה של קמח.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 3 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את עוגות הסרטן ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים את העוגות למגבת נייר לניקוז. מתבלים במלח.
מבשלים את שאר העוגות בקבוצות, מוסיפים עוד חמאה לפי הצורך. אתה יכול למחוק את המחבת בין קבוצות אם יש חתיכות מבושלות יתר על המידה.
מעל כל עוגה עם תבלין תירס ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.