קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות
קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פרמזן, פטרוזיליה שטוחה, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות אורז ונקניק עם רוטב עגבניות, קציצות ריזוטו, ו קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ריזוטו עם פרמזן, שמנת, עשבי תיבול, חלמון ביצה. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הגבינה ל -16 קוביות. לגרוף על 3 כף של תערובת הריזוטו ולארוז אותו סביב קוביית גבינה כדי להפוך את קרוקט, כדור בגודל של כדור פינג פונג. חזור על טופס 16 קציצות.
שים את הקמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם ב 3 קערות נפרדות. לדלות את croquettes בקמח, לטבול את הביצה לשטוף, לגלגל את פירורי הלחם. צ ' יל ביסודיות, 2-24 שעות.
יוצקים שמן לסיר גבוה לעומק של 5 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהוא רושם 191° על מדחום עמוק. מטגנים בשמן עמוק את קציצות בקבוצות, ללא צפיפות, עד שהם משחימים באופן שווה, 4-5 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה.
מגישים על בריכה של רוטב עגבניות מחומם.
From Cooking at Home by The Culinary Institute of America, © 2003 John Wiley & Sons, Inc.