קראנץ ' ריבס תות
גשו לסופר וקנו סוכר חום, ריבס, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: קראנץ ' תות ריבס, מהפך תות ריבס קראנץ, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה את שיבולת השועל. לחץ חצי לתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה; למעלה עם ריבס.
בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים מים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מפזרים אבקת ג ' לטין. למעלה עם תערובת הפירורים שנותרה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהרברב רך והציפוי חום זהוב.
מגישים עם גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.