קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרום פיצה שאור

קרום פיצה שאור
קרום פיצה שאור הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. המתכון הזה הוא לא בריא. החלק שלנו טיפים להלן אולי יש קצת מידע שיכול להעלות את הציון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 672 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קרום ידידותי תקציב מאוד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח לחם לא פגוע, מים, מנת פתיחה של 100% מימה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרום פיצה שאור, בצק חמוץ Einkorn פיצה קרום, ו עוף וירקות Turnovers עם קרום Einkorn שאור.

הוראות

1
הסר starter מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
2
מערבבים starter, קמח, מלח, סוכר, שמן זית, ו 1 כוס מים. לעבוד במרץ ביד או עם מערבל לעמוד עד הבצק יוצר כדור גס שמגיע מן הצדדים של הכדור, הוספת מים או קמח יותר לפי הצורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
תן מנוחה במשך 15 דקות. הפוך על הדלפק מקומח קל, אבק עם קמח, ללוש ביד עד רך, גמיש, וכבר לא דביק, על 3 דקות. לחלופין, לערבב על מהירות נמוכה במערבל לעמוד עד מרקם זה מושגת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מעט שמן קערה גדולה. מהבצק לכדור ולהתגלגל סביב הקערה עד מצופה בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לעלייה בסביבה חמה ונטולת טיוטות עד שהבצק גדל לפחות בחצי מהנפח. משך העלייה יהיה תלוי בכוח של המתנע שלך; אני נותן לי לשבת בתנור קריר לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מחלקים את הבצק לרביעיות. טופס כל חתיכה לתוך כדור מעיל עם שמן זית. לאטום כל חתיכה בשקית מקפיא אטומה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ולאחר מכן לקרר לילה.