קרוסטיני עם ממרח פטה-צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם פטה-צ'ילה להפיץ. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את בגט, גבינת פטה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני עם ממרח פטה-צ'ילה, ממרח קרוסטיני, ו חציל סיציליאני עם קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני). Char poblano and jalapeño chiles until blackened all over. לעטוף צ ' ילי בשקית נייר ולתת לעמוד 15 דקות. פיל, זרע, וקוצצים גס 2 צ 'ילי poblano ו jalapeño צ' ילה; להעביר למעבד.
מוסיפים גבינת פטה, שמנת חמוצה, שמיר טרי קצוץ ומיץ לימון למעבד; מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה עד המשרד מספיק כדי להפיץ, על 2 שעות. פיל, זרע, וחתיכה דקה שנותרו poblano צ ' ילה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור על התפשטות מקוררת. כיסוי וצינה פרוס צ ' ילה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מברשת 1 צד של פרוסות באגט עם שמן זית כתית. גריל בצד משומן של לחם עד קלוי, על 2 דקות.
מעבירים טוסטים לצלחת. כפית על 2 כפיות צ 'ילה להפיץ על כל טוסט, העליון עם פרוס דק poblano צ' ילה, ומגישים.