קרם של מרק סלרי וטוסטים שטניים-חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, שמנת מתוקה כבדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. טוסט סלרי, חזיר וגבינה, טוסטים של בשר חזיר וצ'דר, ו חזיר מבושל על סלרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים בסיר את העוף, הגזר, הסלרי, הבצל, השום, הלימון, צרור העשבים, גרגירי הפלפל והמלח, מכסים במים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש ומבשלים ומבשלים על להבה נמוכה 1 מינימום שעה. מגניב את העוף במרק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את העוף ומצננים. מפרידים את הבשר ומושכים או קוצצים לחתיכות בגודל ביס. שמור לשימוש אחר. ניתן לאחסן את העוף בשקית ניילון במקרר למשך 4 ימים. מסננים את הציר ושומרים למרק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
מחממים סיר מרק על אש בינונית. ממיסים את החמאה וכשהיא מתחילה להקציף מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום; מתבלים במלח סלרי ופלפל.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים לסיר את עלה הדפנה הטרי, מכסים חלקית ומבשלים עד שהוא רך ורך מאוד, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טריים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הסלריאק והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מתגלגלת נמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, למשך 20 דקות נוספות, ואז מחית בעזרת בלנדר טבילה. מצננים את המרק ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4
מניחים את המרק בסיר ומערבבים פנימה את השמנת. מביאים לרתיחה וטעם להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים בקערות רדודות עם טוסטים של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלבו במעבד מזון את הפרושוטו, הסלרי, פלפל פרזנו צ ' ילה, בצל אדום, פטרוזיליה, שום, חרדל, תבלין חמוצים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותיבול ודופקים עד שהוא קצוץ דק מאוד ומשולב היטב, כמעט חלק. חזיר מבושל מאחסן היטב במקרר במשך 4 עד 5 ימים.