קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות26
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם מרק סלרי וטוסטים של בשר חזיר

קרם מרק סלרי וטוסטים של בשר חזיר
קרם של מרק סלרי וטוסטים שטניים-חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, שמנת מתוקה כבדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. טוסט סלרי, חזיר וגבינה, טוסטים של בשר חזיר וצ'דר, ו חזיר מבושל על סלרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים בסיר את העוף, הגזר, הסלרי, הבצל, השום, הלימון, צרור העשבים, גרגירי הפלפל והמלח, מכסים במים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש ומבשלים ומבשלים על להבה נמוכה 1 מינימום שעה. מגניב את העוף במרק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את העוף ומצננים. מפרידים את הבשר ומושכים או קוצצים לחתיכות בגודל ביס. שמור לשימוש אחר. ניתן לאחסן את העוף בשקית ניילון במקרר למשך 4 ימים. מסננים את הציר ושומרים למרק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
מחממים סיר מרק על אש בינונית. ממיסים את החמאה וכשהיא מתחילה להקציף מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום; מתבלים במלח סלרי ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים לסיר את עלה הדפנה הטרי, מכסים חלקית ומבשלים עד שהוא רך ורך מאוד, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הסלריאק והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מתגלגלת נמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, למשך 20 דקות נוספות, ואז מחית בעזרת בלנדר טבילה. מצננים את המרק ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מניחים את המרק בסיר ומערבבים פנימה את השמנת. מביאים לרתיחה וטעם להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים בקערות רדודות עם טוסטים של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלבו במעבד מזון את הפרושוטו, הסלרי, פלפל פרזנו צ ' ילה, בצל אדום, פטרוזיליה, שום, חרדל, תבלין חמוצים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותיבול ודופקים עד שהוא קצוץ דק מאוד ומשולב היטב, כמעט חלק. חזיר מבושל מאחסן היטב במקרר במשך 4 עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פרושוטופרושוטו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מורחים חזיר שטני על הטוסט וחותכים לנקודות טוסט, פינה לפינה, או מגישים עם מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי

מרכיבים

6קצת קישואים קצוציםפלפל שחורפלפל שחור4קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 מקל חמאה, חתוך לקוביות1/2 מקל חמאה, חתוך לקוביות2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1חבורהסלרי אורגני עם צמרות עלים, קצוץ (6 כוסות)סלרי אורגני עם צמרות עלים, קצוץ (6 כוסות)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשורשי סלרי( סלרי), קלופים וקוביותשורשי סלרי( סלרי), קלופים וקוביות2(מקיט, היקורי או אלמון)עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות6קצת קישואים קצוציםמלח סלרימלח סלרי2צלעות קטנותסלרי מלב הגבעול, עם צמרות עלים, קצוץ גססלרי מלב הגבעול, עם צמרות עלים, קצוץ גס1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף, תוצרת בית או חנות-קנהציר עוף, תוצרת בית או חנות-קנה1פלפל צ'ילה פרזנו, קצוץ גס (זרע אותו אם אתה לא רוצה שהוא יהיה חריף מדי; אני משאיר את הזרעים בפנים)פלפל צ'ילה פרזנו, קצוץ גס (זרע אותו אם אתה לא רוצה שהוא יהיה חריף מדי; אני משאיר את הזרעים בפנים)1קומץ קטןעלי פטרוזיליה שטוחיםעלי פטרוזיליה שטוחים1כף. חומץ ביין אדוםעלה דפנה טריעלה דפנה טרי2עצם מלאה ב, עור-על חזה עוףעצם מלאה ב, עור-על חזה עוף2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2ציפורן קטנהשום, מגורד או מודבקשום, מגורד או מודבק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב חם, כמו רד הוט של פרנקרוטב חם, כמו רד הוט של פרנק1לימון, פרוסלימון, פרוס6קצת קישואים קצוציםלחם לבן קלוי או מלח נתרן נמוךלחם לבן קלוי או מלח נתרן נמוך1בצל, לרבעים, שורש סוף מצורףבצל, לרבעים, שורש סוף מצורף2בצל, קצוץבצל, קצוץ6קצת קישואים קצוציםצרור פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה טריצרור פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה טרי7רייצ'ל ריי מותג תיבול יומיומי או פלפל שחור גס, לפי הטעםרייצ'ל ריי מותג תיבול יומיומי או פלפל שחור גס, לפי הטעם9קצת קישואים קצוציםכמה גרגירי פלפל שחורים.כמה גרגירי פלפל שחורים.2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')227פלפל האבנרופרושוטו קוטו או חזיר מבושל, קצוץ גספרושוטו קוטו או חזיר מבושל, קצוץ גס1smallsבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס2largesתפוחי אדמה russet, קלופים קוביותתפוחי אדמה russet, קלופים קוביות6קצת קישואים קצוציםמלחמלח2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר3קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל צהוב, כמו צרפתיתחרדל צהוב, כמו צרפתית