קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)
Finnan האדי Creamed (האדוק מעושן) דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), כריכי פינאן-האדי, ו פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבצל לשניים, פורסים דק, ואז חותכים את הפרוסות בשלישים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מניחים את הדגים המעושנים,(לחתוך לחצי אם אתה צריך לעשות את זה מתאים למחבת)בצל ועלה דפנה למחבת גדולה לכסות עם מים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך כ 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושניםדגים מעושנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מן המחבת, לנקז את כל הנוזל, להסיר כל עור או עצמות, להשליך עלה דפנה פתית את הדגים עם fork.In אותו מחבת, להמיס חמאה, לטאטא בקמח ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הקמח הוא קצף אבל לא השחמה - כ 1 או 2 דקות.על אש נמוכה, להוסיף בהדרגה 1 כוסות חלב, מביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הרוטב מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט אופציונלי, ומשאירים להתבשל לאט במשך 1-2 דקות נוספות. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הדגים והבצל המתקלפים לתוך הרוטב, ערבוב לשלב וחם לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)