קרמל פאדג'בוטנים
קרמל בוטנים פאדג'דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. אם יש לכם קרם מרשמלו, חלב מאודה, בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קרמל עוגת פאדג'בוטנים, קרמל חמאת בוטנים פאדג, ו חמאת בוטנים וקרמל בייגלה קראנץ פאדג'.
הוראות
שלב 1 שבבי שוקולד חלב כוס, 1/4 כוס שבבי חמאה ו 1/4 כוס חמאת בוטנים שמנת בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד מומס וחלק.
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה. להכניס למקרר עד סט.
עבור המילוי: בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה. מערבבים בסוכר וחלב התאדה. מביאים לרתיחה, ולתת להרתיח 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים קרם מרשמלו, 1/4 כוס חמאת בוטנים וניל. מקפלים בבוטנים.
מורחים על השכבה התחתונה, לחזור למקרר עד שנקבע.
מערבבים קרמל ושמנת בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד מומס וחלק.
מורחים על מילוי. צ ' יל עד סט.
עבור השכבה העליונה: בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב 1 כוס שוקו צ 'יפס, 1/4 כוס חמאה צ' יפס, ו 1/4 כוס חמאת בוטנים. מבשלים ומערבבים עד מומס וחלק.
מורחים על שכבת קרמל. צ 'יל 1 שעה לפני חיתוך לתוך 1 ריבועים אינץ'.