קרמל-פקאן בורשה דה נואל
Bûche דה Noël קרמל פקאן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך כל מטרה קמח, אבקת סוכר, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו שוקולד וקרמל מלוח Bûche de Nöel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 17x12x1 אינץ ' מסגרת אפייה עם קלף; נייר חמאה. דופק אגוזים וקמח במעבד עד אגוזים קצוצים דק (לא הקרקע). באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה מאוד עד קצף. עם מיקסר פועל, בהדרגה לנצח 1/4 כוס סוכר, להכות רק עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים עם 1/3 כוס סוכר בורבון בקערה גדולה עד מעובה, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת ביצה-לבן.
מפזרים אגוזים מעל; לקפל בעדינות עד כמעט משולב.
מוסיפים חמאה; מקפלים בעדינות רק כדי להתמזג.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה, הפצת הבלילה בעדינות כדי ליצור שכבה אפילו.
אופים עוגה עד הקצוות מתחילים חום ועוגה הוא המשרד לגעת, על 14 דקות. מגניב במחבת על המדף.
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 9 דקות (הזמן ישתנה, בהתאם לגודל של מחבת).
הסר מהחום; מיד להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ).
להקציף בחמאה, ויסקי, ומלח. מערבבים על חום בינוני עד שכל סיביות קרמל להתמוסס.
להעביר 1 כוס רוטב קרמל לכד קטן.
מוסיפים שוקולד לקרמל שנותר בסיר.
תן לעמוד את החום 5 דקות; להקציף עד חלקה.
בואו ציפוי לעמוד עד להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מורחים 1 כוס ציפוי על עוגה בשכבה אפילו. החל מ 1 צד ארוך באמצעות קלף כסיוע, להפשיל עוגת ג ' לי רול בסגנון. החל 1 אינץ 'מכל קצה של עוגה, לחתוך 3 אינץ' ארוך חתיכה אלכסונית מכל קצה. סדר עוגה, צד התפר למטה, על מגש.
מורחים בצד לחתוך של כל חתיכה עוגה 3 אינץ ' עם קצת ציפוי. לצרף חתיכת עוגה 1, ציפוי בצד למטה, לראש העוגה ליד קצה 1. לצרף חתיכה שנייה לצד העוגה ליד הקצה הנגדי. מכסים את העוגה עם זיגוג נשאר. הפעל מזלג במעגלים קונצנטריים על קצוות העוגה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר שעווה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מפזרים עוגה קלות עם אבקת סוכר.
חותכים עוגה לפרוסות ומגישים עם בננות, אם תרצה, גלידה, ורוטב.