קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

קרנות אגוז הונגריות

קרנות אגוז הונגריות
צריך מתאבן צמחוני? קרנות אגוז הונגריות יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-96 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. אם יש לך שמרים, חלמונים ביצה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו קרני פקאן, קרני שקדים, ו Bull by The Horns Martini (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים; להפריש. בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח; לחתוך בחמאה עד תערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החלמונים, שמנת חמוצה, וניל ותערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים היטב עם הידיים (הבצק לא יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
למילוי, בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים בוניל. מקפלים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחלקים בצק לשמונה מנות. על משטח עבודה מצופה בכבדות עם סוכר ממתקים, לגלגל חלק אחד לתוך 12-in. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חתוך ל-12 טריזים.
7
מורחים 1 כפית מילוי על כל טריז; טאק בקצוות של קצה רחב להתגלגל לכיוון נקודה צרה. חזור עם הבצק הנותרים ומילוי, הוספת סוכר של ממתקים לעבוד על פני השטח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על דפי אפייה מרופדים בקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים ב 375° במשך 12-14 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר מתלים חוט.