קרפים להכנת מראש
המתכון להכנת קרפים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. ארוחת הבוקר הזאת 63 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: עוגת איפור מקדימה, הפוך מאפינס קדימה, ו בוריטוס תוצרת בית.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
מניחים חלב, 1 כוס מים, חמאה, וביצים בבלנדר; תהליך עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח לבלנדר; תהליך עד חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מחממים מחבת קרפ בגודל 10 אינץ ' או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת מעייל בקלילות עם ספריי בישול.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם תרסיס בישול והבלילה נותרת, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.