קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קרפים מתובלים עם מילוי תות

קרפים מתובלים עם מילוי תות
המתכון מתובל קרפים עם מילוי תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך חצאי תות, וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרפים קקאו עם מילוי תות-בננה, קרפים תות עם מילוי קצפת, ו קרפים כוסמת עם מילוי פירות ויוגורט.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אגוז מוסקט ו 1/8 כפית מלח; להפריש. בקערה בינונית אחרת, להכות חלב, ביצים, 3 כפות חמאה ואת תמצית שקדים עם מקציף חוט. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים ויוצקים מרכיבים רטובים. בהדרגה להכות מרכיבים רטובים ויבשים יחד עד לא תערובת קמח יבש גלוי. הבלילה צריכה להיות עקביות ומראה של צבע הבית בז'. אם זה עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ב 8 אינץ ' מחבת nonstick או מחבת קרפ, לשפוך על 1 כפית שמן. השתמש במגבת נייר מקופלת כדי לנגב שמן סביב הפנים כולו של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחבת חום מעל חום בינוני עד חם (טיפת מים צריכה לרחף על פני הקרקעית).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף על 3 כפות הבלילה למחבת ומיד להטות מחבת כדי מערבולת הבלילה כך שהוא מכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד בועות זעירות טופס סביב קצה קרפ הוא משחי קלות על התחתונה. השתמש במרית כדי לשחרר ולהפוך את הקרפ. לבשל בצד השני רק כמה שניות. הפעל קרפ סיים על צלחת. (הקרפ הראשון שלך לא יכול להתברר מושלם-זה בסדר. השני יהיה.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חזור עם הבלילה שנותרה. אם קרפים מקל, מחדש שמן התחתון של מחבת באמצעות אותה מגבת נייר. מחסנית קרפים, הצבת פיסת נייר קלף בישול או נייר שעווה בין כל אחד כדי שהם לא ידבקו זה לזה. מכסים קרפים במגבת מטבח כדי שלא יתייבשו לפני המילוי. (קרפים מוערמים, עטוף בניילון נצמד, ניתן לאחסן במקרר 1 יום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני המילוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים תותים וסוכר חום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תותים להיות רך מעט להפריש קצת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
כָּתֵףכָּתֵף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
מוסיפים מיץ תפוזים, חומץ, וניל וקורטוב של מלח. (
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
תערובת יהיה בועה למעלה, ייתכן שתרצה להסיט את הראש; האדים מן החומץ יכול לקחת את הנשימה משם.) קוק חשף 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הופך מעט syrupy.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
הסר מהחום.
11
הסר קרפ מהערימה ומניח אותו על משטח עבודה נקי. (הקפד למלא קרפים כך הצד אטרקטיבי יותר יהיה בצד החיצוני.)
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
12
מקום על 2 כפות מילוי תות חם (נסה לא לכלול יותר מדי של מיץ) באמצע קרפ. מקפלים צדדים של קרפ, אחד בכל פעם, מעל מילוי עד שהם נפגשים באמצע חפיפה מעט. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. אבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
קרפיםקרפים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס