קרפים מתוקים
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך דבש, חמאת בוטנים, ריבה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו קרפים מתוקים, קרפים מתוקים, ו מתכון קרפים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להקציף בחלב.
לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן לטאטא את הסוכר, חמאה מומסת, וניל. לכסות ולתת לנוח במקרר במשך כשעה.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. ממיסים טפיחה קטנה של חמאה בטפיחה ומערבלים סביב כך שהוא בעדינות מצפה את פני השטח.
הוסף 1/3 כוס הבלילה ולהעביר את פרק כף היד שלך דפוס מעגלי כדי מעיל את המחבת עם שכבה דקה אפילו של הבלילה. מבשלים כ 1 דקה או עד הצד הראשון חומים קלות, ואז להעיף ולבשל 45 שניות עד 1 דקה יותר.
הסר לצלחת וחזור עם הבלילה שנותרה.
מילוי עם ריבה, דבש, סוכר, ממרח אגוזי לוז שוקולד, חמאת בוטנים , בננות - כל דבר מתוק שאתה נהנה מהמזווה שלך.