קרפ פטריות עוף וצדפות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פטריות צדפה, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו קרפי עוף, תרד ופטריות, קרפים עם פטריות עוף מוקרמים, ו פטריות צדפה מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרפים, כף קל 3/4 כוס קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמח 1/8 כפית מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החלב, הביצה, ואת ביצה לבן, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
כדי להכין את המילוי, להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיף את שאלוט, ו לטגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
12
מוסיפים את הפטריות, קורנית ושום; לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מפזרים את תערובת הפטריות עם 3 כפות קמח; לבשל 1 דקה. בהדרגה מערבבים במרק, שרי, 1/4 כפית מלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
הסר מהחום, ושמור 1/2 תערובת פטריות כוס. מערבבים את העוף לתוך תערובת פטריות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
כפית על תערובת 1/3 כוס עוף על מרכז כל קרפ. להביא 2 צדדים מנוגדים למרכז; לקפל מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
מקום מלא קרפים, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. כפית את תערובת פטריות 1/2 כוס הנותרים מעל קרפים, ומפזרים גבינה.