קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

קרקרים גבינה

קרקרים גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרקרים גבינה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1119 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים מיידיים, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, קרקרים גבינה, ו קרקרים גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל המרכיבים בקערה של מערבל דוכן שלך. ללוש עם הוו הבצק עד הבצק הוא אלסטי. זה לא יהיה חלק לגמרי בגלל חתיכות הגבינה, אבל זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
זה גם יעבוד ממש טוב במעבד המזון, והבצק יהיה קצת חלק יותר מאז הלהב המעבד יעשה עבודה טובה יותר של שילוב הגבינה. אם אתה משתמש במעבד המזון, לשים את כל החומרים למעט המים לתוך קערת המעבד, דופק כמה פעמים, ואז להשאיר את המעבד פועל ולהוסיף את המים לאט, מהר ככל שהקמח יכול לספוג אותו. לאחר הבצק יוצר כדור, לתת לו לעבד עוד 30 שניות בערך, ואז לבדוק גמישות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
השאר את הבצק בקערת המיקסר לעמוד (או, אם השתמשת במעבד המזון, העבר אותו לקערה נקייה) ולכסות בניילון נצמד. להפריש לשעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את התנור ל -250 מעלות ויש להם 2 גיליונות אפייה ונייר קלף מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי למלבן דק (זה לא חייב להיות מושלם) על 14x17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים את הבצק על יריעות הקלף ומענים אותו (משתמשים במגיש בצק או דוקרים אותו במזלג בכל מקום) כדי למנוע ממנו לנשוף יותר מדי כשהוא אופה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
עם חותך מאפה, חותך פיצה, או כלי דומה, לחתוך את הבצק לתוך ריבועים 1 אינץ בערך. זה בסדר אם הם אפילו לא, ואתה לא צריך להפריד את החלקים לחלוטין - הקרקרים יתכווצו קצת כמו שהם אופים ויתפרקו בחתכים בקלות ברגע שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
החלק את גיליונות הקלף עם הבצק על גבי דפי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים ב 250 מעלות במשך 30 דקות. הקרקרים צריכים להתחיל להשחים רק קצת. לסובב את המחבתות אם הם בראונינג לא אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כבו את התנור והשאירו את הקרקרים בתנור לעוד 30-60 דקות. הם ימשיכו חום קצת ולהיות פריך ויבש, אבל לצפות בהם בזהירות - אם התנור שלך שומר על חום ממש טוב, אתה מסתכן להשחים אותם יותר מדי. אם זה המקרה, אתה יכול לפצח את דלת התנור לפתוח קצת לתת חלק מהחום החוצה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הם ימשיכו להתייבש כפי שהם קרירים, אבל אתה רוצה אותם בעיקר יבש לפני שאתה מסיר אותם מהתנור-הם צריכים להיות פריך ולא למעוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר לחלוטין לפני אחסונם. אני אוהב להשאיר אותם באוויר לפחות יום כדי לוודא שהם יבשים לחלוטין פריך. זה גם קל יותר לנשנש אותם ככה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה