ראגו חומוס
אם יש לכם בצל, עגבניות משומר, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו ראגו ירקות וחומוס, ראגו ירקות וחומוס, ו הל אפרוח מתובל וראגו עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד על בסיס בינוני-נמוך.
מוסיף את הבצל ושום; לנבול, ערבוב, במשך 5 דקות.
מפזרים כמון ומערבבים כדי רך.
מערבבים חומוס, עגבניות, טימין, דבש,lemonjuice, מרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לעלותעם מלח ופלפל, ומבשלים במשך 4 דקות.
בעוד החומוס לבשל, להכין את הקוסקוסעל פי הוראות החבילה.
לטעום את החומוס ולהתאים את התבלינים כמו שצריך.
הסר את ענפי הקורנית ומערבבים את הפטרוזיליה.
מגישים מעל קוסקוס בקערות רדודות.