ראמן מוקפץ
המתכון ראמן מוקפץ מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 340 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רוטב מוקפץ, ירקות מוקפצים, תערובת מרק אטריות ראמן בטעם מזרחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
חותכים בשר לרצועות דקות. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
באותו מחבת, מחממים מים לרתיחה. לשבור את אטריות מן המרק לערבב לתוך מים; מערבבים עד מעט מתרכך. מערבבים בירקות.
חום לרתיחה. מרתיחים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בתוכן של מנות תיבול מתערובת מרק, רוטב מוקפץ ובשר בקר. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.