רביולי אפוי וירקות
רביולי אפוי וירקות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך ברוקולי, תיבול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו ירקות בגריל ורביולי, ירקות מוערמים ורביולי, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים פסטה וירקות, מבשלים 5 דקות.
בעוד פסטה וירקות מבשלים, לשלב 1/2 כוס חלב וקמח; מערבבים היטב.
מערבבים את תערובת הקמח, הנותרים חלב, תיבול איטלקי, הבא 3 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
מערבבים תערובת פסטה ורוטב גבינה; מערבבים היטב. כפית לתוך 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על פירורי לחם; אופים 5 דקות נוספות או עד השחמה קלה.