קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רביולי אפוי מעורר תיאבון קל

רביולי אפוי מעורר תיאבון קל
רביולי אפוי מעורר תיאבון קל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו רביולי אפוי קל, רביולי אפוי קל, ו תבשיל רביולי אפוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים ומתפורר, 8 עד 10 דקות; מערבבים שום ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ומערבבים בתיבול ומלח איטלקי. להפחית את החום נמוך לבשל בבית מבשלים, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מערבבים רביולי קפוא, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים רביולי עד מכרז, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ניקוז.
6
מניחים חצי רביולי לתחתית צלחת האפייה מוכנה ומכסים בשכבות של חצי התרד, חצי רוטב בשר טחון, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת צ ' דר, ו 1 כף גבינת פרמזן גרוסה. חזור על שכבות שוב ומפזרים העליון עם הנותרים 1 כף פרמזן. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
רביולירביולי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.