רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה
רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 1444 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, כוסברה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט פלפל ושעועית רב צבעוני עם סלטן ריקוטה ועשבי תיבול, רביולי גבינה מטוגנת עם רוטב פלפל עגבניות ומטבל צלפים ארטישוק, ו בס פסים פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
3
מוסיפים את הארטישוקים הפרוסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
מוסיפים את השעועית והחזרת, מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
תוספות, אופציונלי
5
הניחו דף בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות וחלקו חלק גדוש בגודל כפית מהמילוי במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. השתמש בקצה האצבע או במברשת כדי להרטיב את שולי יריעת הפסטה עם שטיפת הביצים. הניחו בזהירות דף שני של בצק הפסטה על גבי הראשון ולחצו בקצות האצבעות כדי להפריד בין שורות המילוי. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. בעזרת חותך רביולי או גלגל מאפה, חותכים לאורך קווים ישרים של האנכי והאופקי ליצירת כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים בקצות האצבעות כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בזהירות ירידה רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים ומגישים מיד.
1
מניחים אפונה וציר ירקות בסיר בינוני ומבשלים עד שהאפונה רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים חזרה לתבנית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים בכוסברה, גרידת לימון, כוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעליים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות
1
מניחים 5 רביולי בכל קערה. מצקת רוטב אפונה ירוק מעל הרביולי, מקשטים בסלטה ריקוטה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
רביולי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה