רביולי גבינה מטוגן עם דבש
רביולי גבינה מתוק מטוגן עם דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מלח, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רביולי גבינה מטוגן עם דבש, רביולי גבינה מטוגנת, ו גבינת עזים דבש סלק "רביולי" (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל הגבינות וקליפות לימון בקערה גדולה; מניחים בצד את תערובת הגבינה.
מערבבים קמח לחם ומלח בקערה גדולה אחרת; מערבבים בביצים מכות. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה כמה חתיכות בכל פעם עד מעורבב היטב.
מוסיפים 1/2 כוס מים; מערבבים כדי להתמזג, מוסיפים עוד מים על ידי כפות אם הבצק יבש. ללוש בקערה עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות.
מרדדים חתיכת בצק 1 על משטח מקומח קלות עובי 1/8 אינץ'. באמצעות 3 1/2 אינץ ' קוטר חותך עוגיות או חותך ביסקוויט ושימוש סכין חדה כסיוע, לחתוך את הכדורים. חזור עם חתיכות בצק שנותרו.
מעבירים חצי מעגלי בצק למדפי אפייה מוכנים.
מניחים 2 כפות רמה תערובת גבינה במרכז כל עיגול בצק על גיליונות אפייה.
מברשת קצוות של עיגול בצק בקלילות עם מים. מכסים עם עיגול הבצק שנותר, לוחצים בחוזקה על הקצוות לדבוק ולאטום.
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מוסיפים 3 עד 4 רביולי בכל פעם שמן חם בסיר ומטגנים עמוק עד הזהב, הופך פעם אחת, כ 4 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מניחים רביולי על דפי אפייה ומתחממים בתנור תוך טיגון רביולי שנותר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב; מכסים ומקררים.
מניחים על גיליונות אפייה ולחמם מחדש בתנור 177° עד מחומם דרך גבינה נמס, כ 10 דקות.)