רביולי ג'נובזה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו רביולי ג'נובזה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 813 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, נקניק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 57%. נסו רוטב אדום ג'נובזי, טרופי א לה ג'נובזה, ו קנלוני ג'נובזה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו נקניק מבושל, מנגולד קצוץ, ריקוטה, פקורינו, ביצים ואגוז מוסקט ותבלו במלח ופלפל.
הניחו 1 דף פסטה על משטח עבודה ונקדו עם 1/2 כפות מילוי של 2 סנטימטרים זה מזה.
הנח את הסדין השני ולחץ עם הידיים כדי לאטום. בעזרת חותך פיצה חותכים ריבועים ומניחים בצד.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מניחים רביולי במים רותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 עד 5 דקות.
ממיסים חמאה במחבת מטגן בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ' ומסירים מהאש. בזהירות לנקז רביולי ומניחים במחבת עם חמאה. זורקים בעדינות על אש בינונית, מפזרים את הגבינה שנותרה ומגישים.