קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

רגל כבש עם רוטב שום

רגל כבש עם רוטב שום
רגל של כבש עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 342 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רגל כבש עם רוטב שום, רגל צולה של כבש עם רוטב שום צ'ילה, ו צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין.

הוראות

1
יש הקצב שלך להכין את הבשר על ידי הסרת רוב השומן והעור מן הרגל, ועל ידי הסרת רוב העצם החשופה כי בולט מן הרגל. אם אתה רוצה רגל קצת יותר קטנה, יש לו (או אותה!) לקצר אותו מקצה הירך. כאשר אתה מוכן לצלות אותו, טלה לקצץ של כל שומן עודף. לעשות הרבה חריצים על כל הטלה ולהכניס רסיס של שום וחתיכת אנשובי בכל חתך. דק קוצצים את הרוזמרין ואת הקורנית ומערבבים את עשבי תיבול עם מלח ים ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את הטלה עם 2 כפות של שמן זית, ואת תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לזה לעמוד במשך 1 עד 2 שעות.
3
מחממים תנור ל-425 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הבשר על מדף במחבת צלייה, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 F., ומבשלים 40 עד 45 דקות עבור כבש בינוני נדיר. הטמפרטורה על מדחום קריאה מיידית צריך לרשום 130 F. (Thats איך שלה אמור להיות!)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
כדי להפוך את רוטב השום, מחממים את שמן הזית במחבת כבדה ומבשלים את שיני השום 24 לאט במשך כ 10 דקות, או עד שהם רכים (dont לתת לקצוות לקבל חום crispor). מניחים בצד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר כבש על מגש מחומם, ולכבות את התנור. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום ולהגדיר אותו בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את הרוטב. על התנור, מכניסים יין למחבת הקלייה, מגרדים את התחתית היטב כדי לשחרר כל חתיכות חומות או מיצים מקורמלים, ומבשלים את היין מעל להבה גבוהה כדי להפחית אותו על ידי כשליש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיף את הנוזל מופחת שיני שום. מחית היטב עם מזלג, ולהוסיף מלח ים ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8
פורסים את הטלה וטוחנים עליו פלפל שחור טרי. כפית על הרוטב, ומפזרים את כל זה עם פטרוזיליה קצוצה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה