רוזמרין ופלפל עומד צלוי צלוי עם רוטב מחבת שתי פטריות
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך רוזמרין, מרק בשר במלח נמוך, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו רוסמרין-מלוחים בשר צלוי עומד, רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלוי צלעות, צד שמן למעלה, במחבת צלייה כבדה.
מערבבים 4 כפיות רוזמרין כתוש, מלח ופלפל בקערה קטנה. מערבבים בשמן 1/2 כוס. לשפשף תערובת על כל צלי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות לפני הצלייה.
שלב 2 כוסות מים רותחים פורצ ' יני; תן להשרות עד פטריות לרכך, כ 20 דקות. זן השריית נוזל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל כוס מדידה; ריזרב פורצ ' יני. במידת הצורך, מוסיפים מספיק מים להשריית נוזל כדי למדוד 1 כוס. קוצצים גס פורצ ' יני.
ממיסים 2 כפות חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות טריות; sauté עד השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני ושום; מערבבים 1 דקה.
שלב קמח, הנותרים 2 כפות חמאה, ונשאר 2 1/2 כפיות רוזמרין מרוסק בקערה קטנה; מחית עם מזלג כדי להדביק חלקה. האם קדימה פורצ ' יני השריית נוזל, תערובת פטריות, תערובת קמח חמאה יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.
מניחים מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 350°f. לבשל צלוי עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס ישר לתוך המרכז העליון של אוגרי צלי 125°f עד 130°f עבור בינוני-נדיר, על 2 שעות 30 דקות.
להעביר צלי לצלחת; לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 35 עד 40 דקות. לרפרף כל שומן מלמעלה של מיצי פאן (תהיה כמות קטנה של טפטוף פאן); מיצי מילואים במחבת.
הגדר מחבת צלייה על גבי 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שמורות 1 כוס פורצ ' יני השריית נוזל, מרק, ויין; להביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת פטריות, ואז תערובת חמאה קמח; להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה, על 2 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מקשטים צלי על מגש עם עלי רוזמרין טריים. פרוסת צלי ומגישים, עובר רוטב פטריות בנפרד.