רוטב בלסמי תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב בלסמי תות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 49 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, תותים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב בלסמי-תות, עוף שקדים ותות-רוטב בלסמי, ו צלעות חזיר עם רוטב תות בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד שהחומץ התעבה וצמצם ל-1/4 מהנפח המקורי שלו, 5 עד 10 דקות.
מערבבים תותים, סוכר, מלח, וגרידת לימון. להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תותים שחררו את המיצים שלהם והתרככו, על 5 דקות.
באמצעות גב כף עץ, למחוץ תותים נגד צד של סיר. המשך להתבשל עד שהרוטב התעבה והוא מתקתק, 5 עד 10 דקות יותר.
הסר מהחום, לתת מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להשתמש מיד או להעביר מיכל אטום לאחסן במקרר עד שבוע.