קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

רוטב ברביקיו גויאבה

רוטב ברביקיו גויאבה
אם יש לכם צוף גויאבה, רסק עגבניות, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 3 עד 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בצוף גויאבה ושאר החומרים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבהנקטר גויאבה
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות