קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

רוטב ברביקיו גויאבה

רוטב ברביקיו גויאבה
אם יש לכם צוף גויאבה, רסק עגבניות, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 3 עד 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בצוף גויאבה ושאר החומרים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבהנקטר גויאבה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק