אם יש לכם צוף גויאבה, רסק עגבניות, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 3 עד 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בצוף גויאבה ושאר החומרים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק