רוטב ברביקיו קנדי
. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח שום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה על 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, מרק אסם אדום, ו אסם זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים רסק תפוחים, קטשופ, סוכר חום ארוז, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, פפריקה, מלח שום וקינמון טחון. השתמש בתערובת כדי לרבד צלעות במקרר לפחות 30 דקות לפני ההכנה לפי הצורך. כמו כן להשתמש לצלות את הצלעות בעת הבישול.