רוטב ברביקיו שזיפים
רוטב ברביקיו שזיפים נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שזיפים, עגבניות, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו רוטב שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
אני משתמש בבלנדר מקל כדי לרחרח אותו נכון בסיר, אבל להעביר לבלנדר מסורתי או מעבד מזון אם אין לך בלנדר מקל.בגלל חומצה (עגבניות וחומץ) זה צריך לשמור על 4-6 חודשים במקרר, אבל אתה יכול להקפיא אותו אם אתה רוצה שזה יימשך זמן רב יותר. אתה תמיד יכול לעשות שימורים מסורתיים כדי לשמר אותו אבל אתה מכיר אותי, זה פשוט יותר מדי עבודה! בדוק שוב ולראות מה אני מחליט לעשות באמצעות רוטב קטן וחריף זה.רוטב ברביקיו שזיפים
תשואות 3 cups1 כף זית כתית אקסטרה oil1 בצל גדול, חתוך לקוביות, על 1 1/2 cups1 1/4 ק "ג שזיפים, מגולען ו chopped1 עגבניות גדולות, קלופים, זרע חתוך לקוביות, על 1 cup2 כפות חומץ חומץ 1 כף molasseses1 כף סוכר חום 2 כפות קטצ' ון מלח ketchoon 1/2 כפית מלח קטצ ' ון
מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני גבוה ומוסיפים בצל; מבשלים עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים, חשוף, במשך כשעה. מחית באמצעות בלנדר מקל ויוצקים לתוך מיכל מכוסה לאחסן במקרר עד 4 חודשים. וריאציה: אם אתה רוצה טעם שזיף טהור, לדלג על עגבניות וקטשופ, ולהוסיף קצת חרדל וכמה זנגביל.