רוטב ברביקיו NC של דוד ארל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. אם יש לך פתיתי פלפל, חמאה, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: רוטב כדורי הבשר של הדוד טום, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו הדוד Skwerl של צבע חזיר מנוקד (רוטב צליה).
הוראות
בסיר גדול או סיר מרק, מערבבים יחד את הקטשופ, חומץ סיידר, סוכר, חמאה, פתיתי פלפל אדומים ורוטב חם. מבשלים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה והרוטב מחומם דרך. השתמש מיד, או לאחסן במקרר עד חודש.