רוטב הברווז של פיי
רוטב הברווז של פיי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1059 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם בצל, לחם תירס פאן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. נסו עוף פריך אפוי של פיי, ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ו סלט ברווז ותות עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הברווז בסיר מלאי 12 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות את הברווז על ידי 2 עד 3 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים את הברווז בבית מבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
הסר את הברווז מן המרק, לאפשר להתקרר, ולמשוך את הבשר מן העצמות חתיכות בגודל ביס. שמור את המרק.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את פירורי לחם התירס, ביסקוויטים קצוצים, בצל, מלח, מלח שום, פלפל שחור, ומרווה במחבת צלייה גדולה. מקציפים את הביצים בקערה; לשפוך על תערובת לחם תירס.
מוסיפים את הבשר ברווז קצוץ למחבת; מערבבים לערבב את הרוטב ביסודיות. מערבבים את מרק הברווז השמור לתוך התערובת עד הרוטב הוא לח מאוד (על עקביות של בלילת פנקייק עבה).
אופים בתנור שחומם מראש עד כף מוכנסת לתוך מרכז המחבת של ההלבשה יעמוד, 45 דקות עד 1 שעה.