קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

רוטב הברווז של פיי

רוטב הברווז של פיי
רוטב הברווז של פיי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1059 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם בצל, לחם תירס פאן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. נסו עוף פריך אפוי של פיי, ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ו סלט ברווז ותות עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הברווז בסיר מלאי 12 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות את הברווז על ידי 2 עד 3 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים את הברווז בבית מבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הברווז מן המרק, לאפשר להתקרר, ולמשוך את הבשר מן העצמות חתיכות בגודל ביס. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מערבבים את פירורי לחם התירס, ביסקוויטים קצוצים, בצל, מלח, מלח שום, פלפל שחור, ומרווה במחבת צלייה גדולה. מקציפים את הביצים בקערה; לשפוך על תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מוסיפים את הבשר ברווז קצוץ למחבת; מערבבים לערבב את הרוטב ביסודיות. מערבבים את מרק הברווז השמור לתוך התערובת עד הרוטב הוא לח מאוד (על עקביות של בלילת פנקייק עבה).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד כף מוכנסת לתוך מרכז המחבת של ההלבשה יעמוד, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים