רוטב הספגטי המפורסם של פרנק
גשו לסופר וקנו פלפל, רסק עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של פרנק, רוטב פלפל חריף תוצרת בית {טעים יותר מהרוטב האדום של פרנק!}, ו Ww 6 Pt. פשטידת ספגטי מפורסמת.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בצל מטגן, פלפל ירוק ושום בשמן זית עד הבצלים שקופים והפלפלים רכים.
מוסיפים את הפטריות, טורקיה טחון, בזיליקום, אורגנו ופלפל שחור טחון; מטגנים ערבוב לעתים קרובות עד טורקיה נעשה.
מוסיפים את פחית העגבניות המבושלות בנוזל ומפחיתים את החום; מבשלים עד שהעגבניות רכות ומתחילים להתפרק.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים; מוסיפים רסק עגבניות לעבות. מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך כ -15 דקות.
מגישים מעל הפסטה האהובה עליך.