רוטב לחם תירס עם צדפות ונקניק.
רוטב לחם תירס צדפה ונקניק יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 321 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא נקניק חזיר בתפזורת, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: לחם תירס דרומי ורוטב צדפות (מלית), לחם תירס ורוטב נקניק, ו לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב חמאה, בצל, סלרי ותירס. מערבבים לעתים קרובות עד ירקות משחימים קלות, 5 עד 8 דקות.
קראמבל נקניק במחבת ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה קלה, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר נקניק לתערובת בצל. תשליך שומן.
יוצקים צדפות ונוזל למחבת. מערבבים כדי חתיכות משחי חינם ולהביא לרתיחה. עם כפית מחוררת, להרים צדפות וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים לתערובת בצל. מרתיחים נוזל צדפות עד מופחת 2 כפות ולהוסיף תערובת בצל.
מוסיפים מרווה, קורנית ולחם תירס; מערבבים היטב, לשבור לחם תירס לחתיכות קטנות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לטפוח לתוך 3 ליטר רדוד (9-by 13-in.) תבשיל. עבור רוטב לח, לכסות עם נייר; עבור רוטב פריך, לא לכסות.
אופים בתנור 325 עד 350 עד חם (לפחות 150 במרכז) או משחימים קלות, כ 50 דקות (1 שעה אם מקורר).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.