רוטב פאן קלאסי
כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו שאריות של הודו צלוי, נוזל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רוטב פאן קלאסי, רוטב קלאסי, ו רוטב קלאסי.
הוראות
לאחר הסרת טורקיה מחבת צלייה, יוצקים טפטוף (מיצי טורקיה ושומן) לתוך קערה או כוס מדידה, משאיר חתיכות חומות במחבת.
בואו טפטוף לעמוד 5 דקות כדי לאפשר שומן לעלות. רזה 6 כפות שומן מהחלק העליון של טפטוף ולחזור למחבת; להשליך כל שומן שנותר.
הוסף מספיק מרק או מים כדי שאריות כדי למדוד 3 כוסות; מילואים.
מערבבים קמח לתוך שומן במחבת, באמצעות מקציף חוט. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן גירוד ביטים חומים, עד התערובת היא חלקה תוססת; להסיר מן החום.
בהדרגה מערבבים ב שמורות 3 כוסות טפטוף.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים ומערבבים 1 דקה או עד שהרוטב מתעבה. מערבבים כמה טיפות של רוטב בראונינג אם צבע כהה יותר רצוי. מערבבים במלח ופלפל.