רוטב פסטה עבה בסגנון בישול איטי נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו Slow-Cooker חזיר שמנמן ורוטב ספגטי פטריות, Slow-Cooker Bolognese Sauce over Pappardelle Pasta, ו רוטב פסטה איטי עם נקניק וחציל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן; מוסיפים בצל, שאלוט, סלרי וחתיכים 5 דקות; מוסיפים שום ופלפלים ומטגנים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס