רוטב שמנת שום-טרגון
רוטב שמנת שום-טרגון יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם טרגון, מלח ופלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: סטייק סינטה עם טרגון-שמנת חמוצה שום, עוף ברוטב שמנת טרגון, ו עוף ברוטב שמנת טרגון.
הוראות
ממיסים את המרגרינה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את השום, בצל, טרגון; לבשל עד הבצל התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים יין לבן ומבשלים במשך 5 דקות.
יוצקים במחצית וחצי גבינת פרמזן; להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
לטאטא את הקמח לתוך המים, המסת כל גושים. כאשר הרוטב הגיע לרתיחה, מערבבים את תערובת הקמח כדי להתעבות עקביות הרצוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.