מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב כרוטב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב Fra Diavolo עם לינגוויני, שרימפס ו-Linguine Fra Diavolo, ומולים Fra Diavolo עם Linguine (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שום כתוש ו-2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשום מתחיל לבעבע. מערבבים פנימה עגבניות, פתיתי פלפל אדום, אורגנו, בזיליקום ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים את הלינגוויני ברתיחה עד שהוא רך אך יציב לביס, כ-11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים פנימה שרימפס וסקלופ. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהשרימפס הופכים לורודים, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים שרימפס, סקאלופ, מולים ופטרוזיליה לתערובת העגבניות. מבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע והמולים נפתחים, כ-7 דקות.