1 מראש לחמם הטיגון העמוק שלך ל 375°. בקערת ערבוב, לערבב חלבונים ביצה וחלב עם מקציף חוט-להפריש.(ודא שהם מעורבבים היטב-קצת"מקציף".).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עוגיות אוראו קצוצות
2
2 למדוד מרכיבים יבשים לתוך שקית מסוג Zip lock בגודל ליטר, לסגור, ולנער היטב לערבב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
3 בנדיבות מעיל את מקלות התיפוף עם תערובת ביצת חלב, ומניחים אותם בשקית של תבלינים. (אני ממליץ לעשות 3 בכל פעם) ואז לנער את התיק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
למרקם חלק וניתן למריחה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
4 ירידה לתוך טיגון עמוק ולאפשר לבשל 15 דקות. (מטגנים לא יותר מ 9 בכל פעם-ואם בישול 9, ללכת 18-22 דקות, גלגל העין אותם) כאשר מקלות התיפוף נעשים, הם יהיו חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
הסר עוף פריך ולנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. זהירות! הם יהיו חמים מאוד, אז לאפשר להם להתקרר 5-8 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
6 הערה: אתה יכול להסיר את העור עבור "עוף פריך ללא עור" אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
7 הערה 2: נסה מתכון ציפוי זה ושיטת בישול עם מכרזים עוף. פשוט לחתוך את השדיים ללא עצמות לחתיכות בגודל ביס, מעיל עם חלב ביצה / תיבול ומטגנים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
למרקם חלק וניתן למריחה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
8 הערה 3: אתה יכול גם להשתמש בשיטת ציפוי ובישול זה עבור כנפיים, ירכיים, שדיים וכו'. רק כדי להיות בטוח מעיל היטב ולהתאים את זמן הבישול לגדלים שונים של עוף.